Den Bosch Bike Tours

Boek nu je BOSSCHE BIKE TOUR, LEKKER LÔPE TOUR of HUURFIETS

Hoe kun je de mooiste en gezelligste stad van Nederland in een relatief korte tijd goed leren kennen?

DEN BOSCH BIKE TOURS organiseert vanuit het centrum van Den Bosch het hele jaar door fietstochten onder leiding van enthousiaste, meertalige en absoluut geen saaie gidsen die historische feiten aanvullen met hun eigen verhalen over de stad waarin zij wonen.

Een fietstocht van DEN BOSCH BIKE TOURS is echt de leukste manier om Den Bosch aan de hand van mooie verhalen en de rijke historie te leren kennen. We bezoeken natuurlijk alle bekende hoogtepunten van de stad, maar er zullen ook verrassende plaatsen bezocht worden die je nog niet kent.

De reguliere BIKE TOURS vinden van half maart tot half oktober plaats op vaste tijden op vrijdag, zaterdag en zondag, maar natuurlijk kun je op alle andere momenten van het jaar een privé BIKE TOUR boeken om samen met je collega’s of vrienden te gaan fietsen!

MAIL NAAR info@denboschbiketours.nl OM BESCHIKBAARHEID TE CHECKEN!

Voor last minute reserveringen kun je altijd contact met ons opnemen via info@denboschbiketours.nl…soms hebben we nog wat plaatsen over!

ONZE FIETSTOURS VINDEN PLAATS VAN APRIL T/M SEPTEMBER

BOSSCHE BIKE TOUR

Hoe leer je een stad goed kennen?

Samen met een local op de fiets natuurlijk!

Onze enthousiaste en meertalige gids laat je op goed onderhouden fietsen in 2 uur tijd alle hoogtepunten van de geweldige stad Den Bosch laten zien.

Vanaf onze vertrekplaats midden in het centrum fietsen we door gezellige oude buurten als De Uilenburg en het Museumkwartier. Via de vestingroute over de oude verdedigingslinie van Den Bosch laten we je het groenste stukje van de stad zien: Het Bossche Broek. De Sint Janskathedraal, Soete Lieve Gerritje en De Gouden Draak slaan we natuurlijk niet over tijdens deze ontdekkingstocht door de hoofdstad van Noord Brabant.

Met onze hippe fietsen rijden we door leuke smalle straatjes, we komen op plaatsen waar je je normaal gesproken nooit zou komen en laten je zien waar de “hotspot voor locals” De Tramkade is.

Onze gidsen vertellen je hun eigen verhaal over de stad, haar inwoners en hebben leuke onafhankelijke tips voor een goed restaurant of dat ene speciale winkeltje. Aandacht voor de beroemdste inwoner van Den Bosch zal zeker niet ontbreken, de schilder Jeroen Bosch is overal in de stad zichtbaar.

Fietsen met gids doe je bij DEN BOSCH BIKETOURS !

€ 25,- PP.

FIESTENVERHUUR

Den Bosch zie toch echt het allerleukst op een fiets, en die verhuren wij! Voor 12,50 euro krijgt van ons je fiets en de beste tips voor onze stad mee!

Makkelijker kan niet toch…

€ 12,50 per dag

LEKKER LÔPE TOUR

We lopen 3 uur door de Den Bosch en stoppen regelmatig bij de leukste tentjes om heerlijke hapjes te eten en drinken op superleuke locaties een drankje, ondertussen laten we je alle highlights en plaatsen waar locals van de stad uithangen zien.

Natuurlijk veel verhalen over Oeteldonk, lokale mafkezen en leren we je meer over de Bossche eetcultuur.

De LEKKER LÔPE TOUR is geschikt voor groepen vanaf 6 tot 50 personen, wij verzorgen tijdens de tour 3 drankjes en 3 hapjes. De kosten van de LEKKER LÔPE TOUR zijn 40 EURO per persoon. De LEKKER LÔPE TOUR is mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur hier een bericht voor een passende offerte en meer informatie!

OFFERTE