Den Bosch Bike Tours

Boek nu je Highlight Tour, Private Tour of huur een Fiets voor 2022

Hoe kun je de mooiste en gezelligste stad van Nederland in een relatief korte tijd goed leren kennen?

DEN BOSCH BIKE TOURS organiseert vanuit het centrum van Den Bosch het hele jaar door fietstochten onder leiding van enthousiaste, meertalige en absoluut geen saaie gidsen die historische feiten aanvullen met hun eigen verhalen over de stad waarin zij wonen.

Een fietstocht van DEN BOSCH BIKE TOURS is echt de leukste manier om Den Bosch aan de hand van mooie verhalen en de rijke historie te leren kennen. We bezoeken natuurlijk alle bekende hoogtepunten van de stad, maar er zullen ook verrassende plaatsen bezocht worden die je nog niet kent.

De reguliere BIKE TOURS vinden van half maart tot half oktober plaats op vaste tijden op vrijdag, zaterdag en zondag, maar natuurlijk kun je op alle andere momenten van het jaar een privé BIKE TOUR boeken om samen met je collega’s of vrienden te gaan fietsen!

MAIL NAAR info@denboschbiketours.nl OM BESCHIKBAARHEID TE CHECKEN!

Voor last minute reserveringen kun je altijd contact met ons opnemen via info@denboschbiketours.nl…soms hebben we nog wat plaatsen over!

HIGHLIGHTS BIKE TOUR

Hoe leer je een stad goed kennen?

Samen met een local op de fiets natuurlijk!

Onze enthousiaste en meertalige gids laat je op goed onderhouden fietsen in 2 uur tijd alle hoogtepunten van de geweldige stad Den Bosch laten zien.

Vanaf onze vertrekplaats midden in het centrum fietsen we door gezellige oude buurten als De Uilenburg en het Museumkwartier. Via de vestingroute over de oude verdedigingslinie van Den Bosch laten we je het groenste stukje van de stad zien: Het Bossche Broek. De Sint Janskathedraal, Soete Lieve Gerritje en De Gouden Draak slaan we natuurlijk niet over tijdens deze ontdekkingstocht door de hoofdstad van Noord Brabant.

Met onze hippe fietsen rijden we door leuke smalle straatjes, we komen op plaatsen waar je je normaal gesproken nooit zou komen en laten je zien waar de “hotspot voor locals” De Tramkade is.

Onze gidsen vertellen je hun eigen verhaal over de stad, haar inwoners en hebben leuke onafhankelijke tips voor een goed restaurant of dat ene speciale winkeltje. Aandacht voor de beroemdste inwoner van Den Bosch zal zeker niet ontbreken, de schilder Jeroen Bosch is overal in de stad zichtbaar.

Fietsen met gids doe je bij DEN BOSCH BIKETOURS !

€ 25,- PP.

DEN BOSCH BITE TOUR

Onze enthousiaste en meertalige gids laat je op goed onderhouden fietsen in 3 uur tijd alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van de geweldige stad Den Bosch laten zien. Onderweg stoppen we 3 keer om te genieten van kleine gerechtjes van lokale restaurants, natuurlijk vergeten we de echte “Bossche Bol” niet…

Vanaf onze vertrekplaats midden in het centrum fietsen we door gezellige oude buurten als De Uilenburg en het Museumkwartier.

De Sint Janskathedraal, Soete Lieve Gerritje en De Gouden Draak slaan we natuurlijk niet over tijdens deze ontdekkingstocht door de hoofdstad van Noord Brabant. Niet te missen is de schilder Jeroen Bosch, de beroemdste inwoner van de stad wiens invloed overal zichtbaar is, ook de bevrijding van de stad in 1944 is gebeurtenis die zeker aandacht en mooie verhalen verdiend.

Onze gidsen vertellen je historische feiten en hun eigen verhalen over de stad en haar inwoners. Er is volop ruimte voor vragen en fotomomenten tijden de DEN BOSCH BITE TOUR en onderweg is er tijd voor een lekkere latte macchiato of bakje verse munt thee!

€ 50,- PP.

PRIVATE BIKE TOURS

Wil jij met jouw collega’s, familie of vrienden onder leiding van een enthousiaste privé gids de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch leren kennen?

Natuurlijk kan dat bij BIKE TOURS DEN BOSCH!

Je kunt het hele jaar door fietstochten met gids bij DEN BOSCH CITY TOURS boeken, ook buiten het fietsseizoen, in de avonduren op of doordeweekse dagen. Onze gidsen gaan om de kwaliteit van DEN BOSCH BIKE TOUR te waarborgen met maximaal 12 gasten fietsen. Natuurlijk kunnen we meerdere gidsen inzetten en zo groepen tot 24 personen de allermooiste stad van het zuiden laten zien.

Je kunt zowel de HIGHLIGHT TOUR als de CITY TOUR boeken, welke wij ook kunnen deze aanvullen met een bezoek aan de leukste koffietentjes, een bezoek aan 1 van de musea die de stad rijk is of de perfecte lunch! Liever een diner bij een hippe hamburgertent of Michelinster restaurant? Regelen wij ook voor je!

Tegen niemand zeggen… maar we kunnen de HIGHLIGHT TOUR ook zonder fiets geven: DEN BOSCH WALKING TOURS

Stuur hier een bericht voor een passende offerte en meer informatie!

Fietsen met gids doe je bij DEN BOSCH BIKE TOURS!

OFFERTE